Best Dutch Interior Design-2

Best Dutch Interior Design-2

juni 2019

Vereerd om weer geselecteerd te zijn voor de 2e editie van het ‘The Best Dutch Interior Design’ boek. Wij zullen hierin een nog niet eerder gepubliceerd project laten zien! Pre-order het boek via deze link

Pre-order het boek
The Art of Living Event

The Art of Living Event

maart 2019

28 t/m 31 maart 2019 is het zover: het eerste event van The Art of Living vindt plaats in de Autotron te ‘s-Hertogenbosch. Een event gericht op zowel de particulier als de professional. Vele vakspecialisten uit de branche komen samen om kennis te delen, te netwerken en om de consument zo goed mogelijk te voorzien van de gewenste inspiratie en advies. Met twee volledig ingerichte inspiratietuinen, een selectie van exclusieve woonmerken en de beste vakspecialisten, een kunstgalerij, masterclasses van top (interieur)architecten en ontwerpers is dit hét event op het gebied van woon- en tuininspiratie. Linda Lagrand is één van de interior designers die gevraagd is om tijdens dit event te inspireren en informeren tijdens een Masterclass Interior Design.

Meer info Tickets
Interior Business

Interior Business

februari 2019

Deze maand een artikel over Linda Lagrand Interior Design in het vakblad voor de interieurbranche.

Bekijk het artikel
Best Dutch Interior Design 01’ Boek

Best Dutch Interior Design 01’ Boek

februari 2019

Dit indrukwekkende boek laat een selectie zien van high-end interieurprojecten. Toonaangevende architecten uit Nederland geven een inkijk in hun leven en hun manier van werken in een persoonlijk interview. Linda Lagrand Interior Design is een van de 24 interior designers in het boek. Het boek is volledig uitverkocht maar hier kunt u de pagina’s van Linda Lagrand alsnog inzien.

Bekijk het artikel
Interior design partner Zalmhaven

Interior design partner Zalmhaven

januari 2019

Linda Lagrand Interior Design Studio is de interior design partner van De Zalmhaven. Hier leest u het interview met Linda Lagrand uit het boek De Zalmhaven.

Lees het artikel
Blog The Art of Living

Blog The Art of Living

januari 2019

Linda Lagrand blogt voor het online magazine The Art of Living. Deze keer over thuiskomen.

Lees de blog

ZALMHAVEN TOREN

ZALMHAVEN TOREN

november 2018

Linda Lagrand Interior Design Studio is trots geselecteerd te zijn als interior design partner voor wat de hoogste toren van de Benelux wordt. We kijken ernaar uit uw appartement, penthouse of stadsvilla te ontwerpen in deze geweldige nieuwe residentie in het Scheepvaartkwartier. Voor meer informatie: www.dezalmhaven.com

Residence magazine

Residence magazine

oktober 2018

Elke editie een kijkje in de koffer van een interior designer. Deze maand Linda Lagrand

Bekijk het artikel
logo Linda Lagrand