September issue van Residence

September issue van Residence

september 2020

Een project uit de tijd van Salon Residence in het Singer museum in Laren, nu in de september issue van Residence.

Bekijk het artikel

Home Sweet Home

Home Sweet Home

juli 2020

Deze keer gepubliceerd in het mooie zomernummer van het Belgische interieurmagazine Home Sweet Home.

Bekijk het artikel

INGERICHTE STIJLKAMER VAN: LINDA LAGRAND

INGERICHTE STIJLKAMER VAN: LINDA LAGRAND

februari 2020

Linda Lagrand, een toonaangevende naam onder de Nederlandse interieurontwerpers! Lagrand staat bekend om haar prachtige ontwerpen die vaak kunstzinnig, met eigenwijze details, van aard zijn. De unieke samenhang van haar designs moeten de zintuigen prikkelen. Kom jij dit ook ervaren?

Nieuwe data in 2021 nader te bepalen

Op de cover!

Op de cover!

november 2019

Trots om deel uit te maken van deze prachtige groep interior designers op de cover van het december feestnummer van Residence. Een bijzondere shoot aan de keukentafel van hoofdredacteur Mary Hessing in Den Haag resulteerde in dit kunstzinnige portret. Wat een feest!

bekijk de cover

BDID 02

BDID 02

oktober 2019

Dit indrukwekkende boek laat een selectie zien van high-end interieurprojecten. Toonaangevende architecten uit Nederland geven een inkijk in een exclusief en nog niet eerder gepubliceerd project. Linda Lagrand Interior Design is een van de 19 interior designers in het boek. Bekijk de pagina’s of bestel het boek:

Bekijk het artikel Bestel het boek
Lancering van The Best Dutch Interior Design 02

Lancering van The Best Dutch Interior Design 02

september 2019

Wat een geweldige avond was het! De boek lancering van ‘The Best Dutch Interior Design 02’ in Capital C in Amsterdam. Blij & dankbaar.

Best Dutch Interior Design-2

Best Dutch Interior Design-2

juni 2019

Vereerd om weer geselecteerd te zijn voor de 2e editie van het ‘The Best Dutch Interior Design’ boek. Wij zullen hierin een nog niet eerder gepubliceerd project laten zien! Pre-order het boek via deze link

Pre-order het boek
The Art of Living Event

The Art of Living Event

maart 2019

28 t/m 31 maart 2019 is het zover: het eerste event van The Art of Living vindt plaats in de Autotron te ‘s-Hertogenbosch. Een event gericht op zowel de particulier als de professional. Vele vakspecialisten uit de branche komen samen om kennis te delen, te netwerken en om de consument zo goed mogelijk te voorzien van de gewenste inspiratie en advies. Met twee volledig ingerichte inspiratietuinen, een selectie van exclusieve woonmerken en de beste vakspecialisten, een kunstgalerij, masterclasses van top (interieur)architecten en ontwerpers is dit hét event op het gebied van woon- en tuininspiratie. Linda Lagrand is één van de interior designers die gevraagd is om tijdens dit event te inspireren en informeren tijdens een Masterclass Interior Design.

Meer info Tickets
logo Linda Lagrand